Muzica de petrecere pentru copii

0
278
muzica de petrecere pentru copii

Dansul poate fi privit atat ca activitatea sportiva si ca o modalitate prin care micutul dvs. sa isi consume energia. Ceea ce este cel mai important este ca aceasta activitate il determina pe copil sa isi foloseasca energiile intr-un mod constructiv si distractiv. Dansul nu cunoaste limite de varsta, el putand fi practicat cu usurinta de catre fiecare dintre noi. Esential este sa fie practicat de la o varsta cat mai frageda pentru o dezvoltare corecta din punct de vedere fizic inca din perioada copilariei. Indiferent ca il veti inscrie la cursuri de balet, dansuri sportive sau moderne, copilul va avea de castigat atat in plan fizic cat si in plan psihic.

Cum ii poate crea dansul o conditie fizica foarte buna copilului dvs.?

Prin dans se lucreaza toate grupele musculare ajutand la cresterea si dezvoltarea armonioasa a micutului.

Sunt stimulate foarte bine forta, echilibrul, flexibilitatea si coordonarea miscarilor, se imbunatatesc concentrarea si memoria copilului, capitol pe care acestia trebuie sa il imbunateasca continuu in perioada copilariei. De ce? Pentru ca practicarea dansului in grup presupune reguli, anumiti pasi de dans si coregrafii organizate pe care copilul trebuie sa le memoreze pentru ca apoi sa le reproduca cat mai exact.

Un alt beneficiu este acela al destinderii si distractiei de care beneficiaza copilul dvs alaturi de alti copii. Ce poate fi mai benefic pentru micut decat sa se distreze alaturi de alti copilasi, sa rada si sa fie fericit. Perioada copilariei este una dintre cele mai frumoase mai ales ca micutul nu este coplesit de grijile vietii cotidiene. El vrea doar sa se distreze, sa danseze, sa se simta bine, pe scurt sa fie fericit. Aici intervine rolul si beneficiile dansului. Copilul invata de mic sa se exprime nonverbal prin miscari energice si ordonate ale corpului in timp ce danseaza pentru a se distra.

Inscrierea micutului la o clasa de dans inseamna din start integrarea lui intr-o mica comunitate ceea ce duce la dezvoltarea abilitatilor de integrare in societate. Impactul emotional asupra copilului este unul destul de puternic, in urma acestei experiente copilul invata sa faca fata expunerilor publice si sa capete incredere in sine dupa fiecare reusita. Prin dans copilul devine mai ordonat, efect al respectarii regulilor impuse in grupul muzical din care face parte. El va invata sa isi ajute echipa, sa lucreze in grup alaturi de ceilalti si nu in ultimul rand sa devina competitiv, dorindu-si sa devina din ce in ce mai bun.

Toate acestea il vor ajuta sa isi modeleze personalitatea, sa se integreze mult mai usor in societate si sa se dezvolte armonios, consumandu-si energiile copilariei intr-un mod util si placut. Pentru rezultate cat mai bune recomandam parintilor o implicare permanenta si sustinerea neconditionata a copiilor. De asemenea trebuie sa aveti o buna comunicarea cu profesorii si ceilalti parinti.

Muzica de petrecere pentru copii

Lista de redare contine 13 videoclipuri (durata: 27 de minute):

 1. O lume minunata – Mihai Constantinescu
 2. Daca vesel se traieste
 3. Alunelu, alunelu hai la joc
 4. Are mama o fetita
 5. Intr-o nu stiu care seara – Gil Dobrica
 6. Nu mi-e frica de bau-bau
 7. Doua ratuste si-o babusca
 8. Vivat veselia
 9. Drag mi-e jocul romanesc
 10. Doi pitici
 11. Masa Mare
 12. Mi-o zis mama ca mi-o da
 13. Taranul e pe camp

Etichete: muzica de petrecere pentru copii, muzica de dans pentru copii, muzica pentru copii de petrecere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here