Muzică de petrecere pentru copii

0
1726
muzica de petrecere pentru copii

Dansul poate fi privit atât ca activitatea sportivă cât și ca o modalitate prin care micuțul dvs. să își consume energia. Ceea ce este cel mai important este că această activitate îl determină pe copil să își folosească energiile într-un mod constructiv și distractiv. Dânsul nu cunoaște limite de vârstă, el putând fi practicat cu ușurință de către fiecare dintre noi. Esențial este să fie practicat de la o vârstă cât mai fragedă. Indiferent că îl veți înscrie la cursuri de balet, dansuri sportive sau moderne, copilul va avea de câștigat atât în plan fizic cât și în plan psihic.

Cum îi poate crea dânsul o condiție fizică foarte bună copilului dvs.?

Prin dans se lucrează toate grupele musculare ajutând la creșterea și dezvoltarea armonioasă a micuțului.

Sunt stimulate foarte bine forța, echilibrul, flexibilitatea și coordonarea mișcărilor, se îmbunătățesc concentrarea și memoria copilului, capitol pe care aceștia trebuie să îl îmbunătăţească continuu în perioada copilăriei. De ce? Pentru că practicarea dansului în grup presupune reguli, anumiți pași de dans și coregrafii organizate pe care copilul trebuie să le memoreze pentru ca apoi să le reproducă cât mai exact.

Un alt beneficiu este acela al destinderii și distracției de care beneficiază copilul dvs alături de alți copii. Ce poate fi mai benefic pentru micuț decât să se distreze alături de alți copilași, să râdă și să fie fericit. Perioada copilăriei este una dintre cele mai frumoase, mai ales că micuțul nu este copleșit de grijile vieții cotidiene. El vrea doar să se distreze, să danseze și să se simtă bine. El își dorește să fie fericit. Aici intervine rolul și beneficiile dânsului. Copilul învață de mic să se exprime non-verbal prin mișcări energice și ordonate ale corpului și o face doar pentru a se distra.

Înscrierea micuțului la o clasă de dans înseamnă din start integrarea lui într-o mică comunitate, ceea ce duce la dezvoltarea abilitaților de integrare în societate. Impactul emoțional asupra copilului este unul destul de puternic, în urma acestei experiențe copilul învață să facă față expunerilor publice și să capete încredere în sine după fiecare reușită. Prin dans copilul devine mai ordonat, efect al respectării regulilor impuse în grupul muzical din care face parte. El va învăța își ajute echipa, să lucreze în grup alături de ceilalți și nu în ultimul rând să devină competitiv, dorindu-și să devină din ce în ce mai bun.

Toate acestea îl vor ajuta să își modeleze personalitatea, să se integreze mult mai ușor în societate și să se dezvolte armonios, consumându-și energiile copilăriei într-un mod util și plăcut. Pentru rezultate cât mai bune recomandăm părinților o implicare permanentă și susținerea necondiționată a copiilor. De asemenea, trebuie să aveți o bună comunicarea cu profesorii și ceilalți părinți.

Muzică de petrecere pentru copii

Lista de redare conține 13 videoclipuri (durata: 27 de minute):

 1. O lume minunata – Mihai Constantinescu
 2. Dacă vesel se trăiește
 3. Alunelu, alunelu hai la joc
 4. Are mama o fetita
 5. Într-o nu știu care seara – Gil Dobrică
 6. Nu mi-e frica de bau-bau
 7. Doua rățuște și-o băbușcă
 8. Vivat veselia
 9. Drag mi-e jocul românesc
 10. Doi pitici
 11. Masa Mare
 12. Mi-o zis mama că mi-o da
 13. Țăranul e pe camp

Etichete: muzica de petrecere pentru copii, muzica de dans pentru copii, muzica pentru copii de petrecere.

Mulțumesc! 😇

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here